Piquet Foster’s Hollywood

El sindicat de la CNT de Lleida volem informar de l’acte reivindicatiu i informatiu que vàrem dur a terme a les portes del Foster’s Hollywood de Lleida. Recentment s’ha creat secció sindical de CNT al Foster’s arran de les irregularitats que pateixen els treballadors. Algunes d’aquestes irregularitats corresponen a aspectes tan bàsics com els descansos corresponents dins la jornada laboral i fora d’ella, l’excés d’hores extres no remunerades, els contractes que no corresponen a la tasca realitzada, etc.photo_2015-07-19_17-28-16

Cal esmentar que alguns clients que anaven a entrar a l’establiment van decidir no fer-ho per solidaritat amb l’acció i algun que ja estava dins, va demanar disculpes per haver sopat allí aquella nit, ja que hagués donat suport a l’acció no entrant-hi.

Amb aquest acte el sindicat ha volgut deixar clar a l’empresari que a la CNT si ens toquen a una, ens toquen a totes.
Esperem que hagi fet reflexionar al responsable del  a Lleida i comenci a fer les coses bé.

Marcar el Enlace permanente.

Comentarios cerrados.