Crònica Dia del llibre (St Jordi)

El dia 23 d’abril el sindicat de Lleida, amb la col.laboració de CNT Fraga, varem montar la paradeta de llibres típica de la jornada, per oferir al públic lleidatà una oferta de literatura llibertària.

Al ben mig entre plaça de la Sal i Plaça St. Joan vam ubicar el nostre estand, on de manera ben visible es podien lluir els colors de l’anarcosindical. El roig i negre representant l’anarquia i la lluita obrera, donaven la benvinguda al petit espai ple de llibres llibertaris, perque tots els passejants puguessin gaudir-los i adquirir-los.Stjordi2015
La diada de Sant Jordi pel sindicat va ser tot un èxit , un gran nombre de persones s’hi va atansar a mirar, remenar i comprar els llibres que hi teniem.

Un cop finalitzada la jornada, només quedava valorar positivament el dia i la bona acollida que la CNT va tenir en un dia tan significatiu per una ciutat catalana.
L’any que ve, més i millor!!!

Marcar el Enlace permanente.

Comentarios cerrados.