CNT-AIT * Principal * CNT-Ponent



Melmelada de pètals de rosa


Ingredients (per a un pot):
      150 gr. de pètals de roses roig o rosa
      530 gr. de sucre
      12 cl d'aigua
      opcionalment una cullerada sopera d'aigua de roses per a cuinar
 
Elaboració :
      1/ Separa els pètals i aparta els més grans, a aquestos els hauràs de treure la part central (blanca).
Cou els pètals petits i el que hem tallat als grans en l'aigua.
 
      2/ Quan comencin a bullir, cóla-ho recuperant tot el suc que puguis.
Afegeix el sucre i remou per disoldre-ho totalment.
 
      3/ Afegeix ara els pètals grans i l'aigua de roses i fes-ho bullir per a espessir-ho sense que cristalitzi ( aprox. 25 minuts).
Deixa que s'arrofredi la melmelada i ja la pots guardar en un pot de vidre amb tapa hermètica.
 
Torna