Piquet solidari a La Tagliatella

El dissabte 11 de febrer el sindicat de la CNT de Ponent s’ha presentat a les portes del restaurant La Tagliatella en solidaritat amb les companyes de la secció sindical de CNT a Madrid per dununciar públicament la situació que estan patint.
Sent Lleida on es troba la seu de l’empresa, la CNT de Lleida no ha volgut deixar passar l’oportunitat de denunciar de manera directa la situació que estan patint les companyes, a l’hora d’informar als treballadors que la CNT està en conflicte amb la Marca.

La Tagliatella no reconeix al sindicat pel fet de no pertànyer al comité d’empresa, cosa que vulnera un dret constitucional, i és aquest motiu el que portarà a La Tagliatella davant del jutge aquesta setmana que ve.
Les sancions indiscriminades per fer represió sindical és la tàctica que utilitza l’empresa per intentar fer callar la veu dels que reclamen millores laborals en el lloc de treball.
Una altra reivindicació que sobrepasa lo denigrant, és que segons les companyes, La Tagliatella prefereix llençar el menjar abans de deixar que els treballadors es quedin dins a dinar.
D’això últim es feia resò la publicació d’OK diario
https://okdiario.com/economia/2016/11/28/tagliatella-tira-comida-basura-no-deja-empleados-comer-restaurante-561971
Més informació a:
http://fcs-villaverde.cnt.es/index.php/accion-sindical/secciones-sindicales/la-tagliatella

Desde CNT volem deixar constància que la solidaritat ha estat i continua sent la nostra millor arma, i fem una crida al boicot fins que es resolgui la situació.

Secretaria comunicació i premsa de la CNT de Ponent.

Castellano=>>

El sábado 11 de febrero el sindicato de la CNT de Lleida se ha presentado en las puertas del restaurante La Tagliatella en solidaridad con las compañeras de la sección sindical de la Tagliatella en Madrid para denunciar públicamente la situación que están sufriendo.
Siendo Lleida donde se encuentra la central de dicha empresa, la CNT de Ponent no ha querido dejar pasar la oportunidad de denunciar de manera directa la situación que están sufriendo las compañeras, a la vez que se ha pretendido hacer saber a los trabajadores que la CNT está en conflicto y su motivo.
La Tagliatella no reconoce al sindicato de la CNT por no pertenecer al comité de empresa, cosa que vulnera un derecho constitucional, y este motivo llevará la próxima semana a la empresa hostelera delante del juez.
Las sanciones indiscriminadas por represión sindical es la táctica que utiliza la empresa para intentar hacer callar la voz de los que reclaman sus derechos en su puesto de trabajo.
Otra reivindicación que sobrepasa lo denigrante es que el restaurante prefiere tirar la comida en buen estado antes de permitir que sus trabajadores se la coman.
De esto último se hacía eco el periódico Ok diario
https://okdiario.com/economia/2016/11/28/tagliatella-tira-comida-basura-no-deja-empleados-comer-restaurante-561971
Más información en:
http://fcs-villaverde.cnt.es/index.php/accion-sindical/secciones-sindicales/la-tagliatella

Desde CNT queremos dejar constancia que la solidaridad ha sido y sigue siendo nuestra mejor arma, y hacemos un llamamiento al boicot hasta que se regularice la situación.

Marcar el Enlace permanente.

Comentarios cerrados.